Fysiotherapie

Om in geval van een blessure de drempel te verlagen een fysiotherapeut te raadplegen, is met een aantal fysiotherapeuten afspraken gemaakt over een inloopspreekuur.

 

De gedachte achter de inloopspreekuren is dat mensen snel even naar de fysiotherapeut kunnen gaan om, bij klachten, een eerste diagnose te laten stellen. Dit geeft snel zekerheid, en een basis om een verder behandelschema af te spreken. Het gaat dus om helderheid te krijgen omtrent de klacht en niet om een behandeling te ondergaan.

 

Hiervoor geldt natuurlijk wel een aantal spelregels. Het is belangrijk dat een bezoek altijd vooraf wordt aangekondigd. Het is niet de bedoeling dat een inloopspreekuur een 'zoete inval' wordt. De fysiotherapeuten willen graag weten wat ze kunnen verwachten.

 

Een eenmaal gemaakte afspraak wordt altijd nageleefd. Iemand die zich heeft aangemeld voor het inloopspreekuur en onverhoopt toch is verhinderd, dient zich vooraf af te melden.

 

En natuurlijk: Zorg dat je op tijd bent!

 

We hebben afspraken gemaakt met de volgende fysiotherapeuten:

 

Stimulans Fysiotherapie

Ilse Parlevliet

Martin Luther King 213

Culemborg

0345-531408

website: www.stimulans-fysiotherapie.nl

Inloopspreekuur op maandag van 17.00 tot 17.30 uur

 

Foot Connection

David Evers

Dahliastraat 72

Culemborg

0345-520330

website: www.footconnection.nl

Inloopspreekuur op dinsdag van 17.00 tot 17.30 uur

 

Verder leveren de fysiotherapeuten bijdragen aan 'Lopen met Statina' (hardloopcursussen) en aan informatieve avonden voor de (assistent)train(st)ersstaf.