Gezellige borrel na clubkampioenschap - zaterdag 9 oktober 2010

Op zaterdag 9 oktober staan de clubkampioenschappen (let op: opgeven kan tot en met aanstaande donderdag!) op onze eigen atletiekbaan weer op het programma!

 

Alle voortekenen voor een geweldige dag zijn er, en net als vorig jaar is er na afloop van deze gezellige dag weer een borrel! Onder het genot van een hapje, een drankje en een gezellig muziekje kan lekker nagepraat worden, een leuke manier om je clubgenoten beter te leren kennen... Ook mensen die niet deelnemen aan de clubkampioenschappen, bijvoorbeeld omdat ze overdag niet kunnen, zijn van harte welkom, iedereen vanaf geboortejaar 1996 (junioren C) is uitgenodigd.

 

De hapjes zijn gratis, voor frisdrank rekenen we 0,50 euro, bier/wijn (16 jaar en ouder!) kost slechts 1,00 euro.

 

Laat wel even weten of je komt, en doe dit vóór 7 oktober, door te mailen naar jorritsteehouder@hotmail.com of door in te tekenen op één van de lijsten die vanaf aanstaande dinsdag bij de bar liggen.

 

Wij hebben er erg veel zin in, en hopen iedereen op 9 oktober aansluitend na de clubkampioenschappen te zien, en dat het maar net zo’n succes als vorig jaar mag worden!

 

Sportieve groeten,
De Feestcommissie

 

Succesvolle start 'Lopen met Statina' - woensdag 22 september 2010

Afgelopen woensdag ging een nieuwe editie van onze eigen hardloopcursus 'Lopen met Statina' van start. Doel van deze cursus is het toewerken naar het volbrengen van een afstand van 3 kilometer of meer bij de Read Advies Vallende Bladerenloop van zondag 7 november aanstaande. Dat we hiermee in een behoefte voorzien, bleek wel uit het aantal aanmeldingen vooraf (binnen enkele dagen zat de cursus bomvol, en ontstond zelfs een wachtlijst) en het aantal enthousiaste aanwezigen op de eerste avond (zo'n 45 toekomstige lopers en loopsters). Na een korte introductie van Jac Blom gaf Ardy Brouwer van Sporthuis Brouwer een presentatie over hardloopschoenen, waarna de groep buiten op de baan onder leiding van Jac, Dick van Wiggen en Gerard Smit aan de slag ging met 'loophouding en balans', het thema van de eerste van zes trainingen.

 

Read Advies Vallende Bladerenloop - zondag 7 november 2010

Meer info volgt via de website en ongetwijfeld nog een digitale nieuwsbrief, maar zet het vast in je agenda: Op zondag 7 november 2010 organiseert de Commissie Wedstrijden weer de jaarlijkse Read Advies Vallende Bladerenloop op recreatieterrein De Meent in Beusichem. Klik bij twijfel over je deelname hier voor uitslagen, foto's en een filmpje van de editie van vorig jaar, en je bent overtuigd!

 

25 jaar atletiekvereniging Statina - 27 november 2011

Op 27 november 2011, dus over zo'n 14 maanden, bestaat atletiekvereniging Statina exact 25 jaar! Hoe het destijds in 1986 allemaal begon, bij onze buren, kun je hier, hier en hier nalezen. Deze mijlpaal willen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, dus het bestuur is op zoek naar mensen (zowel jeugdigen als volwassenen, en/of ouders/verzorg(st)ers van leden) die plaats willen nemen in een tijdelijke jubileumcommissie. Zie je dat niet zitten, maar heb je wel leuke/goede ideeën voor de invulling van ons jubileumjaar, mail ons dan op bestuur@statina.nl! Dit adres kun je ook gebruiken om je op te geven als jubileumcommissielid (het bestuur zal uiteindelijk bepalen uit welke mensen de jubileumcommissie gaat bestaan).

 

Webtip: Fysiotherapie

De mogelijkheid bestaat al een tijdje, maar wellicht is niet iedereen er even goed van op de hoogte: Om in geval van een blessure de drempel te verlagen een fysiotherapeut te raadplegen, is met een aantal fysiotherapeuten afspraken gemaakt over een inloopspreekuur. De gedachte achter de inloopspreekuren is dat mensen snel even naar de fysiotherapeut kunnen gaan om, bij klachten, een eerste diagnose te laten stellen. Dit geeft snel zekerheid, en een basis om een verder behandelschema af te spreken. Meer informatie over deze vorm van samenwerking, en de contactgegevens van de betreffende fysiotherapeuten, vind je op deze pagina van de website.

 

Alle voorgaande digitale nieuwsbrieven vind je hier.