Algemene LedenVergadering (ALV) – maandag 28-03-2011

Op maandagavond 28 maart aanstaande (in het clubhuis - aanvang 20.00 uur) houdt Statina haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). U bent allen van harte welkom.

 

De agenda ziet er als volgt uit (wijzigingen voorbehouden):

1. Opening

2. Verslag Algemene LedenVergadering 2010

3. Uitreiking pluimen

4. Jaarverslag secretaris

5. a) Jaarverslag penningmeester

5. b) Verlies- en winstrekening

5. c) Balans 2010

6. a) Verslag Kascontrolecommissie

6. b) Benoemen kascontrolecommissie

7. Ontwikkelingen 2011

8. a) Begroting 2011

8. b) Voorstel tot verhoging contributie

9. Verkiezing bestuursleden*

10. Rondvraag

11. Sluiting

* Van het huidige bestuur is de penningmeester, Jelte Jan Bakker ,aftredend en niet herkiesbaar. De functie van sporttechnisch coördinator is vacant, na een jaar tijdelijk vervuld te zijn.

 

De te behandelen stukken en voorstellen voor te nemen besluiten zijn opvraagbaar op bestuur@statina.nl.

 

Reminder: RegioBank Statinaloop – zondag 20-03-2011

Over anderhalve week is het zover, de in een nieuw jasje gestoken RegioBank Statinaloop, jij komt toch ook?

 

Enkele highlights:

 

► 1 – 1,5 – 5 – 10 – 15 kilometer (dus voor iedereen (vanaf 6 jaar) toegankelijk)

► start/finish op een nieuwe locatie, dus een nieuw (autovrij – snel – mooi) parcours

► samenwerking met Healthcenter Culemborg (o.a. centrale warming-ups)

► omkleed- en douchegelegenheid aanwezig, zo ook EHBO en waterposten

► korting op het inschrijfgeld bij voorinschrijving (mogelijk tot en met donderdag 17 maart)

► een gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar een goed (lokaal) doel: Jeugdsportfonds

► ruim voldoende parkeergelegenheid - 2 minuten lopen van het station

 

Klik HIER voor alle details en online inschrijving, graag tot ziens op zondag 20 maart!

 

Gezocht: Barmedewerk(st)ers

Statina beschikt over een gezellig clubhuis, waar voor jongere en iets oudere leden en hun ouders/verzorg(st)ers de mogelijkheid bestaat om na en tijdens de training (gratis) thee en koffie te drinken, iets lekkers te kopen en bij te praten met clubgenoten. Om er voor te kunnen zorgen dat de keuken ook altijd open is, hebben we vrijwillig(st)ers nodig die achter de bar willen staan. Heb je op dinsdag en/of donderdag ergens tussen 17.00 en 21.45 uur tijd beschikbaar (bijvoorbeeld in het uurtje dat je kind zelf aan het sporten is, of voor/na je eigen training), dan horen/lezen wij het graag! We zullen dan contact met je opnemen om je in te plannen (dat kan wekelijks of maandelijks zijn, afhankelijk van je wensen). Meld je hiervoor aan bij de vrijwilligerscoördinatoren (Annemieke los en Sandra Wormgoor).

 

Van de Commissie Huisvesting…

De komende maanden gaat er veel gebeuren op ons sportpark. De door de gemeente geplande verbouwing gaat beginnen. Het ‘veld’ van de streethockeyers wordt verplaatst, en er komen twee korfbalvelden voor SGV en een pupillenvoetbalveld voor Vriendenschaar bij. Daarnaast wordt binnenkort gestart met de bouw van gemeenschappelijke bergruimte en kleedkamers. De doelstelling is om dit deze zomer af te ronden.

 

Ook Statina laat zich niet onbetuigd. In de bijzondere ALV van 10 januari jongstleden heeft het bestuur goedkeuring van de leden gekregen om aan het bestaande clubhuis 100 m2 aan te bouwen. Hierin worden een berging en een wedstrijdsecretariaat gerealiseerd. Op dit moment loopt de vergunningaanvraag, en worden offertes opgevraagd bij aannemers. De komende maanden zal de nieuwe aanbouw verrijzen.

 

Een prachtige gebeurtenis, maar wat merken de leden hier van?

 

Het wordt natuurlijk een beetje een bende. Een bouwplaats blinkt over het algemeen niet uit door een opgeruimde aanblik. Mogelijk zullen op de parkeerplaats ook activiteiten plaatsvinden, waardoor het lastiger wordt om een parkeerplekje te vinden. Op het atletiekterrein gebeurt helemaal niets! Onze trainingen en wedstrijden zullen geen enkele hinder ondervinden van de bouwactiviteiten. Ook ons clubhuis blijft gewoon open en zal niet veranderen. Het eerste dat jullie zullen merken is dat de gele berging verplaatst wordt. Dit gebeurt aanstaande vrijdag (11 maart). Gedurende de verplaatsing zal het clubhuis twee dagen de opslag van onze atletiekmaterialen zijn. In onze optiek zullen wij dus niet echt geraakt worden door de activiteiten.

 

Vanuit de Commissie Huisvesting zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van de voortgang. Mochten jullie echter vragen hebben, schroom niet ze te stellen. De Commissie Huisvesting bestaat uit Jelte Jan Bakker, Herbert Coenen, Jaap Glavimans en Fred Voordouw.

 

Met vriendelijke groet,

Fred Voordouw

voorzitter

 

Reanimatiecursus

Wil jij ook weten wat je moet doen bij een medische calamiteit tijdens een (loop)evenement of training? Statina organiseert dit voorjaar weer een reanimatiecursus (met gebruik van een Automatische Externe Defibrillator)!

 

De datum van deze cursus is 1 juni (20.00-22.00 uur). De cursus gaat door bij voldoende animo.

 

Heb je deze cursus al gevolgd, dan biedt Statina de mogelijkheid een herhalingscursus te volgen. De data voor de herhalingscursus zijn 25 en 30 mei (20.00-22.00 uur).

 

Geef je voor 1 april op bij Ruben Verlangen (coördinator sportmedische zaken). Geef daarbij aan (wanneer je voor de herhalingscursus gaat) wat je voorkeursdatum is. Deelname is gratis.

 

Voor in je agenda (meer info volgt):

► zaterdag 28 mei 2011: Statina Baanwedstrijd

► dinsdag 21 juni 2011: Rondeelloop

► zaterdag 8 oktober: Clubkampioenschappen