Statina zoekt een combinatiefunctionaris!

Een combinatiefunctionaris is een initiatief van de landelijke overheid. In Culemborg wordt dit onder andere ingezet voor:

 

  • het uitbreiden van het naschoolse sportaanbod
  • het versterken van sportverenigingen
  • het stimuleren van dagelijks sport- en beweegaanbod
  • het bevorderen dat de jeugd tot 18 jaar vertrouwd raakt met sport

 

Statina heeft de keuze gemaakt om in samenwerking met de gemeente een combinatiefunctionaris in te zetten voor de atletieksport.

 

Een combinatiefunctionaris is een enthousiaste sportieve man of vrouw die een impuls kan geven aan de atletieksport binnen Culemborg in het algemeen en aan de kwaliteit van de atletieksport vanuit en binnen Statina in het bijzonder. Hij/zij dient een ambassadeur/ambassadrice te zijn voor de atletieksport binnen Culemborg. De combinatiefunctionaris verricht 7,5 uur per week activiteiten voor zowel de Brede school Culemborg als voor de atletiekvereniging Statina.

 

Voor de naschoolse activiteiten Brede school  verzorg je onder andere een aantal cursusblokken van 7 weken. Het uiteindelijke pakket van activiteiten dat voor atletiekvereniging Statina wordt uitgevoerd, wordt in overleg met het bestuur van Statina vastgesteld.

 

Kortom, een uitdagende sportieve functie met een maatschappelijk belang. Herken je jezelf en spreekt de uitdaging je aan, lees dan de volledige vacaturetekst en reageer!

 

Bestel snel de jubileumtrui (mogelijk tot en met aanstaande dinsdag)!

Vorige week zaterdag startte de verkoop van de enige echte jubileumsweater van atletiekvereniging Statina, en inmiddels hebben al zo'n 120 leden en oud-leden er één besteld!

 

Deze ‘hooded sweater’ (trui met capuchon) met opdruk van het jubileumlogo kost slechts 10 euro! Een koopje dus... Lekker om voor, tijdens en na de training en/of wedstrijden te dragen, maar ook voor naar school, op het werk of tijdens een flinke boswandeling!

 

In het clubhuis (op de bar) ligt een bestellijst. Je hebt tot en met aanstaande dinsdag (6 december) de tijd om hem te bestellen. Per mail (bestuur@statina.nl) bestellen mag ook. Let op! Dit is een éénmalige actie, nabestellen is niet mogelijk! Vergeten is pech hebben!

 

Het verschuldigde bedrag wordt automatisch geïncasseerd, bij bestellen per mail of via de bestellijst ga je/gaan je ouders/verzorg(st)ers daar akkoord mee.

 

Voor wie het leuk vindt om de trui als sinterklaascadeau weg te geven, hebben we een cadeaubon gemaakt, deze vind je hier in pdf-formaat (1,34 MB). Even in kleur uitprinten op dik papier, witte randjes afknippen en inpakken, en je hebt een origineel cadeau! Vergeet dan niet om wel gewoon je bestelling te plaatsen! De leverdatum is nog niet bekend, maar hou rekening met een paar weken vanaf 6 december.

 

De beschikbare maten (ze vallen redelijk ruim):

116/122 – 134/140 – 152/164 – 176 – S – M – L – XL – XXL

 

Nou, en zo komt hij er ongeveer uit te zien:

 

Wij zien jullie bestellingen met belangstelling tegemoet!

 

Met vriendelijke groet,

Jubileumcommissie atletiekvereniging Statina,

Ine van Berkel en Jeroen Gutte

 

Transfer Solutions Meentcross - 08-01-2012

Op zondag 8 januari 2011 is het weer zover, dan organiseert atletiekvereniging Statina namelijk de jaarlijkse Transfer Solutions Meentcross op recreatieterrein De Meent in Beusichem.

 

Het parcours van deze cross voert de deelnemers/-neemsters over grasvelden, heuveltjes, een zandstrand en een paar (kleine) droogstaande greppeltjes.

 

 

Afstanden en starttijden

  • 11.45 uur: 1,5 kilometer voor jeugd t/m 12 jaar (1 ronde)
  • 12.00 uur: 3 kilometer (2 ronden)
  • 12.00 uur: 6 kilometer (4 ronden)
  • 12.00 uur: 9 kilometer (6 ronden)

 

Voor de liefhebbers: Je tijd wordt geregistreerd en na afloop op de website van Statina gepubliceerd.

 

 

(Voor)inschrijven en inschrijfgeld

Deelnemen kost slechts € 3,00 per persoon per afstand, en inschrijven kun je je ter plaatse vanaf 10.00 uur. Ook kun je je tot en met woensdag 4 januari vooraf aanmelden via het digitale inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt dan slechts € 2,50 per persoon per afstand! Bij voorinschrijving ligt je startnummer op 8 januari vanaf 10.00 uur voor je klaar, het inschrijfgeld kun je bij het afhalen ervan contant voldoen.

 

Een lekkere kop erwtensoep na afloop is voor deelnemers/-neemsters bij de prijs inbegrepen!

 

 

Klik bij twijfel over deelname voor uitslagen, foto's en een leuk filmpje van een vorige editie (3 januari 2010) op deze link!

 

Graag tot ziens op De Meent op zondag 8 januari 2012!

 

Indeling in leeftijdscategorieën - wijziging per 1 november 2011

Iedereen die lid is van een atletiekvereniging (en dus lid is van de Atletiekunie), is ingedeeld in een bepaalde leeftijdscategorie. Deze categorie is belangrijk bij bijvoorbeeld wedstrijden of het bepalen van de te betalen contributie. Voor pupillen, junioren en senioren geldt dat zij ieder jaar op 1 november één leeftijdscategorie opschuiven. In dit overzicht vind je per geboortejaar en geslacht de categorie die daarbij hoort. Let op: Deze tabel is geldig van 1 november 2011 tot en met 31 oktober 2012.