Inschrijven Clubkampioenschap UITERLIJK AANSTAANDE VRIJDAG!

Heb je je al ingeschreven voor het Clubkampioenschap van zaterdag 29 september aanstaande? Het belooft weer een leuke dag te worden, dus aarzel niet en regel het uiterlijk vrijdag 21 september via deze pagina van de website!

 

Kleedkamers op dinsdag en donderdag

Sinds enige tijd hebben wij de beschikking over twee vaste kleedkamers op dinsdag- en donderdagavond. Op die avonden is er behoefte aan het gebruik van douches en atleten kunnen hun spullen daar achterlaten.

 

Kleedkamer 5 (heren) en 6 (dames) bevinden zich in het kleedkamergebouw van de gemeente. De sleutels van beide kleedkamers bevinden zich in het clubhuis. Atleten die gebruik maken van de kleedruimte halen de sleutel op en sluiten na gebruik de kleedkamer af. De sleutel wordt weer teruggebracht naar het clubhuis. Heel simpel en doeltreffend. We hebben begrepen dat de ruimte ruim voldoende is en de douches geweldig zijn.

 

Overigens zijn deze kleedkamers uitsluitend voor gebruik van Statinaleden op de dinsdag- en donderdagavonden. Andere verenigingen gebruiken andere ruimtes. Zo lopen we elkaar niet voor de voeten.

 

AED-herhalingscursus

Zoals recent is gebleken is een reanimatiecursus en of een cursus in het gebruik van de AED geen overbodige luxe. Gelukkig zijn wij hier al enkele jaren geleden mee begonnen.

 

Het is nu weer tijd voor een herhalingscursus. Dat betekent dat IEDEREEN die eerder bij Statina een AED-cursus gevolgd heeft de gelegenheid krijgt om de kennis en vaardigheid weer eens op te frissen. Het is de bedoeling dat op 7 en/of 8 november een herhalingscursus wordt georganiseerd.

 

Leden kunnen zich opgeven bij Ruben Verlangen op rverlangen@ravunet.nl. Geef daarbij de datum van je voorkeur aan, zodat we het goed kunnen plannen.

 

Mochten er leden zijn die nog nooit een AED-cursus gevolgd hebben en daar wel zin in hebben, geef dat dan ook aan. Stuur ook hiervoor een mail naar Ruben en bij voldoende animo organiseren we een nieuwe cursus.

 

Nogmaals, het is uiterst zinvol. Doe mee!!!

 

Is er training in de herfstvakantie?

Ja en nee. Hieronder vind je of en hoe er wordt getraind:

 

  • dinsdag 16 en donderdag 18 oktober: groepen 1 t/m 6 geen training en groepen 7 t/m 10 gezamenlijk van 20.00 tot 21.15 uur (groepen 7, 8 en 9 dus een uur later en samen met groep 10)
  • Voor loop- en specialisatiegroepen groepen geldt meestal dat er wel wordt getraind. Vraag het bij twijfel even aan je train(st)er, lopers/loopsters kunnen terecht op looptrainer@statina.nl!

 

Iedereen alvast een hele fijne herfstvakantie gewenst!

 

Agenda 2012/2013 (en een klein stukje van 2014)

Voor in je agenda en/of op de kalender:

 

Korte impressie Statina Jeugdkamp 2012

De jeugd van de vereniging heeft een daverend superheldenkamp achter de rug met mooi weer, sport en spel, toneel, zang en dans, maar vooral veel gezelligheid! Hieronder een korte impressie. Veel kijkplezier en hopelijk tot volgend jaar!