DRINGENDE OPROEP!

Via deze weg wil ik graag jullie aandacht vragen voor een zeer dringende kwestie.

 

We hebben dringend de behoefte aan extra bestuursleden en mensen die zich binnen een aantal commissies willen inzetten. De spoeling wordt op dit moment echt te dun doordat een aantal bestuursleden om diverse goede redenen hun activiteiten beëindigen. Dit heeft vervelende gevolgen. De activiteiten die daardoor blijven liggen kunnen onmogelijk door de achterblijvende bestuursleden worden overgenomen. Wie gaat het huren van de baan en de kleedkamers regelen? Wie onderhoudt de contacten met de Atletiekunie of de gemeente? En dat zijn maar enkele voorbeelden.

 

Het lijkt soms vanzelfsprekend om 's avonds op de fiets te stappen en rondjes te lopen op de baan onder begeleiding van een trainer. Maar voordat dit tot stand komt moet er heel veel geregeld worden. Een vereniging houdt zichzelf niet vanzelf in leven en kan alleen succesvol zijn als 'vele handen werk licht maken'. Een vereniging run je samen!

 

Als er nu geen mensen opstaan lijkt het punt bereikt dat bepaalde zaken niet meer georganiseerd kunnen gaan worden. Dat zou een verarming van de vereniging betekenen en dat is uiteraard zonde. Daarom deze dringende oproep.

 

Het bestuur van onze club bestond ooit uit 8 leden! Zoals de situatie nu is blijven er 4 bestuursleden over. Dat is gewoon te weinig. We zoeken mensen die iets willen doen als secretaris, iets met wedstrijden, evenementen of als vertegenwoordiger van de loopgroepen. En dit zijn voorbeelden, alles is bespreekbaar. Willen we onze vereniging succesvol, gezellig en bruisend houden, dan moeten meer mensen er de schouders onder zetten.

 

Wij zullen op korte termijn rechtstreeks mensen benaderen maar ik hoop dat mensen zich spontaan aanmelden.

 

Op 11 februari, tijdens de Algemene LedenVergadering, hoop ik een aantal nieuwe bestuursleden te kunnen introduceren!

 

Met sportieve groet,

Fred Voordouw

Voorzitter

 

Stukken Algemene LedenVergadering (ALV)

De stukken van de eerder per e-mail aangekondigde ALV zijn hier te downloaden. Wij hopen jullie allemaal op maandagavond 11 februari om 20.00 uur in ons clubhuis te mogen begroeten! Uitnodiging kwijt/niet ontvangen? Meld het hier!

 

Voorinschrijven RegioBank Culemborg City Run - 1 april 2013

De voorbereidingen voor de RegioBank Culemborg City Run van 1 april aanstaande zijn in volle gang, de organisatie is druk bezig er iets moois van te maken, en hoewel we van jullie veel enthousiaste reacties krijgen, schrijven nog niet veel eigen leden zich nu al in.

 

Graag willen we je vragen om, als je van plan bent om mee te gaan doen, dat toch alvast te doen. Voorinschrijven levert minder lange wachttijden op de dag zelf op, het is goedkoper omdat je korting krijgt op het inschrijfgeld en ook de organisatie bespaar je er een hoop extra werk mee! Klik hier om direct naar de informatiepagina inclusief digitaal inschrijfformulier te gaan, alvast bedankt!

 

Naast veel deelnemers/-neemsters zijn ook vrijwillig(st)ers onmisbaar, dus loop je zelf niet mee, dan is thuis blijven zitten eigenlijk geen optie... Meld je hier aan om je hulp aan te bieden!

 

 

Is er training in de voorjaarsvakantie?

Ja en nee. Hieronder vind je of en hoe er wordt getraind:

 

  • dinsdag 19 en donderdag 21 februari: groepen 1 t/m 6 geen training en groepen 7 t/m 10 gezamenlijk van 20.00 tot 21.15 uur (groepen 7, 8 en 9 dus een uur later en samen met groep 10)
  • Voor loop- en specialisatiegroepen (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag) geldt meestal dat er wel wordt getraind. Vraag het bij twijfel even aan je train(st)er, lopers/loopsters kunnen terecht op looptrainer@statina.nl!

 

Iedereen alvast een hele fijne voorjaarsvakantie gewenst!

 

Statina op Facebook en Twitter

Steeds meer leden van de vereniging hebben een eigen Facebookpagina... Wist je eigenlijk dat Statina ook een eigen pagina op Facebook heeft? Deze heeft al 131 leden en er komen elke week nieuwe bij!

 

Wil je ook graag 'live' op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en grappige weetjes (die lang niet allemaal op deze website worden geplaatst!), of gewoon gezellige gesprekken voeren met andere leden van de vereniging, dan is een lidmaatschap zeer zeker de moeite waard! Een voorbeeld: Leden van de Facebookpagina van Statina werden laatst een heel weekend lang middels meerdere updates op de hoogte gehouden van de verrichtingen van onze junioren D en C tijdens hun NK indoor in Apeldoorn! Leuk toch?

 

 

Twitteraars kunnen ons volgen @statina (algemeen) of @StatinaTalent (specialisatiegroepen).

 

Voor de volledigheid: Ook de RegioBank Culemborg City Run is met een eigen pagina op Facebook (nu al 144 'likes') terug te vinden, daarvoor klik je hier!

 

Kleedkamers

Vanaf afgelopen week huurt Statina de kleedkamers op dinsdag, woensdag en donderdag van 19.00 tot 21.30 uur. Kleedkamer 5 (heren) en 6 (dames) bevinden zich in het kleedkamergebouw van de gemeente. De sleutels van beide kleedkamers bevinden zich in het clubhuis. Leden die gebruik maken van de kleedruimte halen de sleutel op en sluiten na gebruik de kleedkamer af. De sleutel wordt weer teruggebracht naar het clubhuis.

 

Brievenbus in het clubhuis

In het clubhuis is links naast de bar een brievenbus opgehangen waarin je je post voor het bestuur en/of de train(st)ers (zoals inschrijfformulieren, declaraties/rekeningen en overige post) kunt deponeren. De brievenbus wordt minimaal twee keer per week geleegd.

 

SupportActie

Statina telt op dit moment 31 ‘supporters’! Word jij nummer 32?

 

De SupportActie is een loterij waarmee wij fondsen kunnen werven. Door 'supporter' van ons te worden genereren wij extra inkomsten, want van de opbrengst gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging, oftewel €4,40 per verkocht lot.

 

Tegelijkertijd maak je elk kwartaal kans op schitterende prijzen, zoals auto's, weekendjes weg en geldbedragen! De trekkingen vinden eind maart, eind juni, eind september en eind december plaats.

 

Supporter worden is heel eenvoudig, en je bepaalt zelf hoe en hoe lang je meespeelt:

  • doorlopend of tot wederopzegging (opzeggen kan heel eenvoudig digitaal)
  • je neemt automatisch deel aan 4 trekkingen per jaar
  • je kunt kiezen voor deelnemen met 1 of meer loten per trekking

 

Help ons onze doelstellingen te realiseren, dus klik hier voor meer informatie en het online machtigingsformulier... Alvast hartelijk bedankt voor je support!

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van atletiekvereniging Statina,

Jeroen Gutte

 

Poster RegioBank Culemborg City Run - 1 april 2013

Ook zo'n mooie poster op je raam of op het publicatiebord op het werk/op school? Laat het ons hier weten!

 

 

Vraag en aanbod

Iets te koop, te ruilen of op zoek naar een atletiekgerelateerd artikel, zoals spikes, clubtenues, jubileumsweaters, atletiekmateriaal of hardloopkleding? Plaats je 'advertentie' door een berichtje naar de (nieuws)redactie te sturen! Let op: De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en 'maar' 4 tot 6 keer per jaar, dus het kan soms even duren voor je melding geplaatst wordt!

 

  • Ardy Brouwer van Sporthuis Brouwer benaderde ons omdat hij voor de dames onder ons nog twee paar prachtige (sprint)spikes heeft liggen die normaal 110 euro kosten en nu voor 50 euro weg mogen! De maten zijn 40,5 en 41,5. Heb je interesse, stuur Ardy dan even een mailtje!

 

Agenda 2013 (en een klein stukje van 2014)

Voor in je agenda en/of op de kalender: