Herinnering: Vrijwillig(st)ersinventarisatie

Enige weken geleden hebben jullie allemaal een link naar de digitale nieuwsbrief over de vrijwilligersinventarisatie ontvangen. De antwoorden hierop komen gestaag binnen, maar ik heb nog lang niet van iedereen het formulier ingevuld terug ontvangen.

 

Als je het formulier nog niet hebt ingevuld, doe dat dan op korte termijn. We willen als bestuur graag een volledig overzicht van ons vrijwilligerspotentieel krijgen en daar hebben we jullie input voor nodig.

 

Om het serviceniveau van de vereniging op een goed niveau te houden hebben we vrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers geen activiteiten, zonder activiteiten geen vereniging. Dat zou toch zonde zijn?

 

De digitale nieuwsbrief over de vrijwilligersinventarisatie en het inventarisatieformulier vind je hier. Blanco inventarisatieformulieren kun je in het clubhuis op de bar vinden.

 

Hartelijk dank voor jullie medewerking!

 

Met vriendelijke groet,

Fred Voordouw

voorzitter

 

Is er training in de kerstvakantie?

We proberen tijdens vakanties de trainingen zoveel mogelijk te laten doorgaan. Omdat de feestdagen in 2013 midden in de week vallen, vervallen er dit jaar meer trainingen dan normaal. Hieronder vind je een overzicht dat voor alle groepen geldt:

 

 • maandag 23 december: training sprintgroep gaat door
 • dinsdag 24 december: geen training
 • woensdag 25 december: geen training
 • donderdag 26 december: geen training
 • zaterdag 28 december: training specialisatiegroepen gaat door
 • maandag 30 december: training sprintgroep gaat door
 • dinsdag 31 december: geen training
 • woensdag 1 januari: geen training
 • donderdag 2 januari: groepen 1 t/m 6 geen training en groepen 7 t/m 10 gezamenlijk van 20.00 tot 21.15 uur (groepen 7, 8 en 9 dus een uur later en samen met groep 10), de trainingen van de loopgroepen gaan door
 • zaterdag 4 januari: training specialisatiegroepen gaat door
 • zondag 5 januari: Transfer Solutions Meentcross (zie elders in deze nieuwsbrief)

 

Vanaf maandag 6 januari wordt weer volgens het reguliere trainingsrooster getraind!

 

Statina over op IBAN-systeem

Zoals menigeen al via zijn/haar eigen bank vernomen zal hebben worden bank-/girorekeningnummers aangepast aan het IBAN-systeem (International Bank Account Number). Het rekeningnummer van 9 cijfers wordt gewijzigd in een rekeningnummer van 18 cijfers en letters dat voor een deel bestaat uit het 'oude' nummer. Op uw eigen rekeningafschriften kunt u het IBAN-rekeningnummer al vinden. Het rekeningnummer voor de contributiebetalingen aan AV Statina wijzigt van 1104.28.005 naar NL19 RABO 0110 4280 05.

 

Wat betekent dit voor de contributiebetaling?

U hoeft geen actie te ondernemen. De ledenadministratie heeft de mogelijkheid om alle bank-/girorekeningnummers om te zetten naar IBAN-rekeningnummers. De eerder bij inschrijving afgegeven machtiging blijft geldig. De vastgestelde contributiebedragen, eventueel verschuldigde wedstrijdlicentie (eens per jaar), wedstrijdgelden (incidenteel) en afname van clubkleding (incidenteel) zullen maandelijks rond de 3e van de maand worden geïncasseerd. In verband met de jaarovergang en de langere verwerkingstijd van een eerste Euro-incasso zal de contributie van maand januari 2014 pas medio januari 2014 worden afgeschreven.

 

Op uw bankafschriften ziet u vanwege deze wijziging meer gegevens dan voorheen. U zult de volgende gegevens aantreffen:

 

 • Het incassanten-ID van AV Statina: NL13ZZZ401571450000
 • Uw unieke machtigingskenmerk: het lidmaatschapsnummer bij de Atletiekunie

 

Indien u nog vragen heeft over deze verandering dan kunt u contact opnemen met de penningmeester. U kunt bellen (0345617414), dit contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar penningmeester@statina.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Ans Puper

Penningmeester/ledenadministatie

 

Transfer Solutions Meentcross - 05-01-2014

Op zondag 5 januari 2014 is het weer zover, dan organiseert atletiekvereniging Statina namelijk de jaarlijkse Transfer Solutions Meentcross op recreatieterrein De Meent in Beusichem.

 

Het parcours van deze cross voert de deelnemers/-neemsters over grasvelden, heuveltjes, een zandstrand en een paar (kleine) droogstaande greppeltjes.

 

 

Afstanden en starttijden

 • 11.45 uur: 1,5 kilometer voor jeugd t/m 12 jaar (1 ronde)
 • 12.00 uur: 3 kilometer (2 ronden)
 • 12.00 uur: 6 kilometer (4 ronden)
 • 12.00 uur: 9 kilometer (6 ronden)

 

Voor de liefhebbers: Je tijd wordt geregistreerd en na afloop op de website van Statina gepubliceerd.

 

 

(Voor)inschrijven en inschrijfgeld

Deelnemen kost slechts € 3,00 per persoon per afstand, en inschrijven kun je je ter plaatse vanaf 10.00 uur. Ook kun je je tot en met woensdag 1 januari 2014 vooraf aanmelden via het digitale inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt dan slechts € 2,50 per persoon per afstand! Bij voorinschrijving ligt je startnummer op 5 januari 2014 vanaf 10.00 uur voor je klaar, het inschrijfgeld kun je bij het afhalen ervan contant voldoen.

 

Een lekkere kop erwtensoep na afloop is voor deelnemers/-neemsters bij de prijs inbegrepen!

 

 

Klik bij twijfel over deelname voor uitslagen, foto's en een leuk filmpje van een vorige editie (3 januari 2010) op deze link!

 

Graag tot ziens op De Meent op zondag 5 januari 2014!

 

Indoorwedstrijd voor pupillen en junioren D/C in Utrecht - 12-01-2014

Op zondag 12 januari 2014 organiseert AV Phoenix een indoorwedstrijd voor pupillen en junioren D en C in Sportcentrum Galgenwaard aan het Herculesplein te Utrecht. Het is natuurlijk ontzettend leuk om daar met een groep pupillen en junioren D en C van Statina aan deel te nemen! Inschrijven kan tot en met uiterlijk dinsdag 17 december bij Jeroen Vreugdenhil. Meer informatie over het programma en het inschrijfgeld is te vinden in zijn op 9 december per e-mail verzonden uitnodiging.

 

Om aan deze wedstrijd mee te mogen doen heb je een wedstrijdlicentie nodig. Ben je niet in het bezit van een wedstrijdlicentie, maar wil je wel meedoen? Vraag er dan voor de uiterste inschrijfdatum hier één aan. Voor meer informatie over de wedstrijdlicentie kun je hier (of bij je train(st)er) terecht.

 

Voor een korte impressie van zo'n indoorwedstrijd kun je het onderstaande filmpje bekijken:

 

 

Statina op Facebook en Twitter

Steeds meer leden van de vereniging hebben een eigen Facebookpagina... Wist je eigenlijk dat Statina ook een eigen pagina op Facebook heeft? Deze heeft al 200 leden en er komen elke week nieuwe bij!

 

Wil je ook graag 'live' op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en grappige weetjes, die lang niet allemaal op deze website worden geplaatst, of gewoon gezellige gesprekken voeren met andere leden van de vereniging, dan is een lidmaatschap van de Facebookpagina van Statina zeer zeker de moeite waard! Leuk toch?

 

 

Twitteraars kunnen ons volgen @statina (algemeen) of @StatinaTalent (specialisatiegroepen).

 

Voor de volledigheid: Ook de RegioBank Culemborg City Run is met een eigen pagina op Facebook (nu al 213 'likes') terug te vinden, daarvoor klik je hier!

 

 

Vraag en aanbod

Iets te koop, te ruilen of op zoek naar een atletiekgerelateerd artikel, zoals spikes, clubtenues, jubileumsweaters, atletiekmateriaal of hardloopkleding? Plaats je 'advertentie' door een berichtje naar de (nieuws)redactie te sturen! Let op: De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en 'maar' 4 tot 6 keer per jaar, dus het kan soms even duren voor je melding geplaatst wordt!

 

Agenda 2014

Voor in je agenda en/of op de kalender:

 

Tot slot...