Stukken Algemene LedenVergadering (ALV) - 10-02-2014

De stukken van de eerder via de agenda op de website en in nieuwsbrieven aangekondigde ALV van maandagavond 10 februari 2014 zijn hier te downloaden. Wij hopen jullie die avond allemaal om 20.00 uur in ons clubhuis te mogen begroeten! Verhinderd? Laat het ons hier weten!

 

 

Voorinschrijven Transfer Solutions Culemborg City Run - 21-04-2014

De voorbereidingen voor de Transfer Solutions Culemborg City Run van 21 april aanstaande zijn in volle gang, de organisatie is druk bezig er weer iets moois van te maken, en hoewel we van jullie veel enthousiaste reacties krijgen, schrijven nog niet veel eigen leden zich nu al in.

 

Graag willen we je vragen om, als je van plan bent om mee te gaan doen, dat toch alvast te doen. Voorinschrijven levert minder lange wachttijden op de dag zelf op, het is goedkoper omdat je korting krijgt op het inschrijfgeld en ook de organisatie bespaar je er een hoop extra werk mee! Klik hier om direct naar de informatiepagina inclusief digitaal inschrijfformulier te gaan... Alvast bedankt!

 

Naast veel deelnemers/-neemsters zijn ook vrijwillig(st)ers onmisbaar, dus loop je zelf niet mee, dan is thuis blijven zitten eigenlijk geen optie... Meld je hier aan om je hulp aan te bieden!

 

 

Is er training in de voorjaarsvakantie?

Ja en nee. Hieronder vind je of en hoe er wordt getraind:

 

  • dinsdag 18 en donderdag 20 februari: groepen 1 t/m 6 geen training en groepen 7 t/m 10 gezamenlijk van 20.00 tot 21.15 uur (groepen 7, 8 en 9 dus een uur later en samen met groep 10)
  • Voor loop- en specialisatiegroepen (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag) geldt meestal dat er wel wordt getraind. Vraag het bij twijfel even aan je train(st)er, lopers/loopsters kunnen terecht op looptrainer@statina.nl!

 

Iedereen alvast een hele fijne voorjaarsvakantie gewenst!

 

Trainingsgroep voor verstandelijk gehandicapten - 08-03-2014

Initiatiefneemster Tessa Molenaar heeft zich in overleg met het bestuur voorgenomen om bij Statina een trainingsgroep voor mensen met een verstandelijke handicap op te starten.

 

Zij organiseert daartoe op zaterdag 8 maart van 10.00 tot 12.00 uur een kennismakingsbijeenkomst (inclusief training) voor verstandelijk gehandicapten van 16 jaar en ouder.

 

Het is de bedoeling om daarna, in de maanden april, mei en juni, samen met Statina-trainsters Nelleke Koppelaar, Anke Veluwenkamp en Emmy van Berkel, een trainingsgroep te laten proefdraaien.

 

Ken je iemand die voor deze groep in aanmerking komt en misschien wel enthousiast te krijgen is? Meld hem/haar dan bij Tessa aan voor de kennismakingsbijeenkomst/-training op tessa.molenaar-94@hotmail.com!

 

 

Statina op Facebook en Twitter

Steeds meer leden van de vereniging hebben een eigen Facebookpagina... Wist je eigenlijk dat Statina ook een eigen pagina op Facebook heeft? Deze heeft al 216 leden en er komen elke week nieuwe bij!

 

Wil je ook graag 'live' op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en grappige weetjes, die lang niet allemaal op deze website worden geplaatst, of gewoon gezellige gesprekken voeren met andere leden van de vereniging, dan is een lidmaatschap van de Facebookpagina van Statina zeer zeker de moeite waard! Leuk toch?

 

 

Twitteraars kunnen ons volgen @statina (algemeen) of @StatinaTalent (zaterdaggroepen).

 

Voor de volledigheid: Ook de Transfer Solutions Culemborg City Run is met een eigen pagina op Facebook (nu al 243 'likes') terug te vinden, daarvoor klik je hier!

 

SupportActie

Statina telt op dit moment 29 ‘supporters’! Word jij nummer 30?

 

De SupportActie is een loterij waarmee wij fondsen kunnen werven. Door 'supporter' van ons te worden genereren wij extra inkomsten, want van de opbrengst gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging, oftewel €4,40 per verkocht lot.

 

Tegelijkertijd maak je elk kwartaal kans op schitterende prijzen, zoals auto's, weekendjes weg en geldbedragen! De trekkingen vinden eind maart, eind juni, eind september en eind december plaats.

 

Supporter worden is heel eenvoudig, en je bepaalt zelf hoe en hoe lang je meespeelt:

  • doorlopend of tot wederopzegging (opzeggen kan heel eenvoudig digitaal)

  • je neemt automatisch deel aan 4 trekkingen per jaar

  • je kunt kiezen voor deelnemen met 1 of meer loten per trekking

 

Help ons onze doelstellingen te realiseren, dus klik hier voor meer informatie en het online machtigingsformulier... Alvast hartelijk bedankt voor je support!

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van atletiekvereniging Statina,

Jeroen Gutte

 

Vraag en aanbod

Iets te koop, te ruilen of op zoek naar een atletiekgerelateerd artikel, zoals spikes, clubtenues, jubileumsweaters, atletiekmateriaal of hardloopkleding? Plaats je 'advertentie' door een berichtje naar de (nieuws)redactie te sturen! Let op: De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en 'maar' 4 tot 6 keer per jaar, dus het kan soms even duren voor je melding geplaatst wordt!

 

 

Agenda 2014

Voor in je agenda en/of op de kalender: