Beste (aanstaande) Statinaleden en -ledinnen uit 2003 en jonger,
 

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor het Statina Jeugdkamp, dat in 2018 in het weekend van 15 en 16 september op het terrein van Statina wordt gehouden! Het thema van dit jaar is ‘SPACE’!
 

WAAR EN VOOR WIE?
Het kamp vindt plaats op/rond onze atletiekbaan en in ons clubhuis en is bedoeld voor alle leden van atletiekvereniging Statina van geboortejaar 2003 en jonger.
 

WAT GAAN WE DOEN?/GLOBAAL TIJDSCHEMA
Net als voorgaande jaren houden we het precieze programma nog eventjes geheim, maar het wordt natuurlijk weer een sportief spelletjesweekend! Jullie worden op zaterdagochtend 15 september om uiterlijk 10.00 uur verwacht en op zondag 16 september rond 13.00 uur sluiten we het festijn af!
 

WIE MOGEN ER BLIJVEN SLAPEN?
De kinderen van de geboortejaren 2008 t/m 2003 mogen in de nacht van 15 op 16 september in eigen tenten op het middenterrein van de atletiekbaan blijven slapen. Dit is niet verplicht. De jongere kinderen (geboortejaren 2009 t/m 2012) slapen thuis maar zijn de volgende ochtend al vroeg (voor het ontbijt) weer van harte welkom!
 

OPZETTEN TENTEN
De tenten moeten op zaterdagochtend voor aanvang van het kamp worden opgezet. Dit kan vanaf 09.00 uur en moet voor 10.00 uur klaar zijn!
 

MINIMUM AANTAL INSCHRIJVINGEN/WAT TE DOEN BIJ SLECHT WEER?
Bij minder dan 40 aanmeldingen gaat het kamp niet door. In alle voorgaande jaren zaten we makkelijk op dit aantal, dus we voorzien weinig problemen. Op woensdag 12 september nemen we een definitieve beslissing of het kamp wel (weersvoorspelling gunstig) of niet (weersvoorspelling ongunstig) door zal gaan.
 

INSCHRIJVEN EN BETALEN
Voor eten, drinken en allerlei materialen vragen wij een eigen bijdrage van € 20,- per persoon. Inschrijven kun je je door DIT INSCHRIJFFORMULIER in te vullen en de eigen bijdrage over te maken op NL86INGB0701979615 ten name van JWA Gutte te Culemborg onder vermelding van JK2018 en je naam.
 

Aanmelden kan UITERLIJK tot en met dinsdag 11 september 2018!
 

MEER INFORMATIE
Heb je je opgegeven, dan krijg je een paar dagen voor het kamp meer informatie over het programma, wat je mee moet nemen, enz...

 

Heb je nu al een vraag en/of opmerking? Mail dan gerust naar bestuur@statina.nl!
 

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie van het Statina Jeugdkamp,
Miriam van Knippenberg