Beste (aanstaande) Statinaleden en -ledinnen uit 2004 en jonger,
 

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor het Statina Jeugdkamp dat in 2019 in het weekend van 21 en 22 september op het terrein van Statina wordt gehouden! Het thema van dit jaar is ‘MUZIEK’!
 

WAAR EN VOOR WIE?
Het kamp vindt plaats op/rond onze atletiekbaan en in ons clubhuis en is bedoeld voor alle leden van atletiekvereniging Statina van geboortejaar 2004 en jonger.
 

WAT GAAN WE DOEN?/GLOBAAL TIJDSCHEMA
Net als voorgaande jaren houden we het precieze programma nog eventjes geheim, maar het wordt natuurlijk weer een sportief spelletjesweekend! Jullie worden op zaterdagochtend 21 september om uiterlijk 10.00 uur verwacht en op zondag 22 september rond 12.00 uur sluiten we het festijn af!
 

WIE MOGEN ER BLIJVEN SLAPEN?
De kinderen van de geboortejaren 2009 t/m 2004 mogen in de nacht van 21 op 22 september in eigen tenten op het middenterrein van de atletiekbaan blijven slapen. Dit is niet verplicht. De jongere kinderen (geboortejaren 2010 t/m 2013) slapen thuis maar zijn de volgende ochtend al vroeg (voor het ontbijt) weer van harte welkom!
 

OPZETTEN TENTEN
De tenten moeten op zaterdagochtend voor aanvang van het kamp worden opgezet. Dit kan vanaf 09.00 uur en moet voor 10.00 uur klaar zijn!
 

MINIMUM AANTAL INSCHRIJVINGEN/WAT TE DOEN BIJ SLECHT WEER?
Bij minder dan 40 aanmeldingen gaat het kamp niet door. In alle voorgaande jaren zaten we makkelijk op dit aantal, dus we voorzien weinig problemen. Op woensdag 18 september nemen we een definitieve beslissing of het kamp wel (weersvoorspelling gunstig) of niet (weersvoorspelling ongunstig) door zal gaan. Er is nog nooit een Statina Jeugdkamp afgelast!
 

INSCHRIJVEN EN BETALEN
Voor eten, drinken en allerlei materialen vragen wij een eigen bijdrage van € 20,- per persoon. Inschrijven kun je je door DIT INSCHRIJFFORMULIER in te vullen en de eigen bijdrage over te maken op NL86INGB0701979615 ten name van JWA Gutte te Culemborg onder vermelding van JK2019 en je naam.
 

Aanmelden kan UITERLIJK tot en met dinsdag 17 september 2019!
 

MEER INFORMATIE

Heb je je opgegeven, dan krijg je een paar dagen voor het kamp meer informatie over het programma, wat je mee moet nemen, enz...

 

Heb je nu al een vraag en/of opmerking? Mail dan gerust naar bestuur@statina.nl!
 

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie van het Statina Jeugdkamp,
Miriam van Knippenberg